Victor Ciutacu, sceleratul de serviciu


Cand aud rostindu-se numele acestui specimen de ziarist, imi vine in minte imaginea schimonosita de furie a persoanei respective, cum facea spumea la gura si cum ii sarea scuipatul in urma unui acces de furie necontrolata. Pe blogul lui si peste tot pe unde apuca se autointituleaza cel mai bun, cel mai inteligent si isi prezinta starea aroganta fara niciun fel de scrupul moral. Acesta este modelul de ziarist pe care trustul Intact il promoveaza? Ok. Este bine sa existe un jurnalism incisiv, care sa vegheze societatea si sa taxeze greselile, dar nu se poate ca un individ scelerat, orbit de ura, invidios si care desconsidera orice valoare sa apara in fiecare zi si sa isi exprime ideile in mod public.
De asemenea, nu inteleg cum Valentin Stan poate sa apara cu Ciutacu in aceeasi emisiune si sa ii permita acestui tip sa il apeleze cu "Vali". Sincer, si Valentin Stan exagereaza foarte mult in aparitile lui televizate, dar pe fond, ramane un profesor remarcabil, un exemplu de profesionalism in cadrul didactic.

Cum trustul Intact nu da semne ca urmeaza sa isi schimbe atitudinea prea curand, pentru moment trebuie sa ne obisnuim cu flegmele de pe ecranul televizorului si sa-l ascultam pe sceleratul de serviciu cum ne onoreaza cu ideile lui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogs Directory